Preskoči na vsebino


Oznanila pred Veliko mašo

V ponedeljek, 13. 8. ob 16. uri, bo srečanje za starše z majhnimi otroki (vključno s starši otrok, ki bodo šli v 1. razred), pri tem srečanju bo nagovor in blagoslov otrok in staršev. Potem pa sledi še krajše druženje na župnijskem dvorišču. Za to priložnost naprošamo za pecivo in pijačo (vodo, ne alkohola).

Jutri po večerni sv. maši bo koncert Marijinih pesmi.

 

V torek ob 18h sv. maša za mladino in šolarje, udeležence oratorija in animatorje. Po maši pogostitev na dvorišču. Naprošamo za pecivo in vodo.

 

V sredo, na praznik Marijinega vnebovzetja, bo g. škof pri glavni maši ob 10. uri blagoslovil obnovitvena dela v naši cerkvi (prižnica in Marijin tron).

 

V soboto, 18. avgusta je romanje ŽK Turnišče. Dva avtobusa bosta začela pobirati romarje ob 4.45 in sicer v Lipi in Renkovcih. Prosimo, da se zjutraj držite ure odhoda avtobusa.

 

Nedelja, 19. avgust: dekanijsko srečanje bolnikov, invalidov in starejših vernikov. Ob 14. uri bo molitvena ura in priložnost za sv. spoved, ob 15. uri sv. maša, med mašo bo tudi podelitev bolniškega maziljenja. Sveto mašo vodi p. Dani Golavšek.

 

Hvala vsem 50 ženam in možem iz cele župnije, ki ste ta teden izpeljali delavno akcijo čiščenja in urejanja cerkve, okolice in vrta. Hvala vsem možem in fantom za petkovo obešenje vencev. Bog povrni vsem.

Vnesite vaš prispevek

Lokacija: