Preskoči na vsebino


Vnesite vaš naslov

Jutri po večerni sveti maši bo seja ŽPS.

 

V torek ima srečanje molitvena skupina. V četrtek ob 19h bo dekanijska priprava na sveti krst; biblična skupina odpade.

 

Čiščenje cerkve, učilnic in okolice: hvala Gomilici za minuli petek; se ponovno priporočamo v petek popoldan ob 15.30 uri.

 

V soboto ob 9h bodo otroške pevske vaje; vabljeni otroci od 2. razreda OŠ dalje.

Prav tako v soboto ob 9h bo srečanje in vaje za ministrante. Tudi tukaj vabimo nove. Konec meseca nas čaka romarski izlet.

 

Prihodnjo nedeljo, 14. oktobra, organiziramo srečanje Rož živega rožnega venca za turniško župnijo. Vabljeni v našo cerkev ob 15h z nagovorom p. Andreja, sledi molitvena ura.

 

Čez 14 dni (21. 10.) bo v naši stari cerkvi ob 15h koncert mešanega pevskega zbora Štefana Kovača.

 

Veroučenci povabljeni, da v mesecu oktobru (mesecu rožnega venca) izdelate svoje rožne vence in jih prinesete k verouku. Na koncu tega meseca bomo pripravili razstavo vaših izdelkov v stari cerkvi.

 

Verski tisk: Družina in revija Prijatelj. Če bi kdo od otrok želel še Mavrico, imamo še 4 izvode. Revija Prijatelj išče nove naročnike – plakat na oglasni deski in prijave v pisarni.

 

Župnija Murska Sobota organizira katehumenat, pripravo odraslih na prejem zakramentov, v soboto, 26. 10. ob 20h v prostorih veroučne učilnice v MS.

 

Vabljini na gala koncert Radia Ognjišče, ki bo v nedeljo, 18. 11. v ljubljanskem Cankarjevem domu. Avtobusni prevoz bo; prijave sprejema ga. Marija Lebar.

Lokacija: