Preskoči na vsebino


Skupna posvetitev našega naroda

POMEMBNO OBVESTILO ZA VSE SLOVENSKE VERNIKE

 

Morda že veste, da bo ljubljanski nadškof, gospod msgr. Stanislav Zore, v ponedeljek 30. marca 2020 zvečer ob 21.00 uri na RADIU OGNJIŠČE po končani molitvi RV, posvetil Jezusovemu in Marijinemu Srcu vse verne Slovence, posebej še bolne z virusom COVID - 19, zdravstveno osebje, državne voditelje in druge, ki pomagajo reševati to težko situacijo.

Predlagamo in prosimo vse vernike, da se do ponedeljka na to posvetitev pripravijo po družinah z molitvijo v obliki 3- dnevnice. Molitev lahko zajema rožni venec, litanije Jezusovega Srca, litanije Matere Božje in branje Svetega Pisma.

Kot že rečeno, v ponedeljek zvečer prisluhnite in se povežite v molitvi in posvetitvi JMS. Vsi, ki ste se že posvetili Jezusovemu in Marijinemu Srcu, vzemite kot obnovitev posvetitve, vsi ostali pa se v duhu in molitvi povežite. Za nas in naše družine gre, ukrepati moramo hitro, da nas virus ne prehiti, zato vzemite to pobudo, kot skrb in ljubezen Jezusa in Marije za nas.

Za tiste, ki še neveste, kje je postaja RADIO OGNJIŠČE, si poiščite in pomagajte najti tudi starejšim na internetu. Za območje škofije Murska Sobota, npr. je na frekvenci 91,8.

 

 

Lokacija: